O društvu

Društvo študentov mikrobiologije Slovenije ali na kratko DŠMBS aktivno deluje že od leta 1998 in združuje študente mikrobiologije. Naš namen je predvsem narediti študij mikrobiologije karseda zanimiv in pester. Naša želja je povezovati študente med seboj, jim nuditi podporo pri izvedbi projektov ter organizirati kakovostno obštudijsko življenje na fakulteti.

Aktivni člani smo skupinica mladih, ambicioznih študentov, ki nas poleg študija zanima tudi medsebojno druženje in izvajanje projektov. Naše poslanstvo je študentom mikrobiologije ponuditi najboljše projekte in storitve. Študentom poskušamo popestriti in olajšati obdobje študija. V zadnjih letih je bilo organiziranih in sofinanciranih veliko projektov različnih vrst – ekskurzije strokovne ali prostočasne narave (Nizozemska, Praga, Budimpešta, Dunaj…), nepozabna brucovanja in ostali žuri, smučarski izleti, strokovni izleti (obisk Pivovarne Laško, Mlekarne Celea, obisk vojaškega epidemiološkega laboratorija, morske biološke postaje in ribogojnice ter depurifikacije sečil…), organiziramo izobraževalne delavnice (poletna šola elektronske mikroskopije, antibiotiki), sejem literature, tradicionalni generacijski piknik, dan mikroba, različne športne aktivnosti (paintball) ter še mnogo več. Seveda ne smemo pozabiti na veseli december, kjer vsako leto pripravimo dobrodelno akcijo (zbiranje igrač in šolskih potrebščin…)

DŠMBS je bil ustanovljen s strani študentov za študente in je vedno na voljo vsem zainteresiranim za sodelovanje. Tako vas vse, ki bi radi bili aktivni v DŠMBS vljudno vabimo, da se nam pridružite in uresničite z nami vaše ideje za projekte.

Kontakt >>

 

Sponzorji

ssbf-Logo_sredina (Custom) (2)sou-logo

Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s